Razman Razmi Serik Taja Baju Amelina & Gegar Vaganza!

Isu pakaian penyanyi dalam Gegar Vaganza 5 nampaknya antara kontroversi yang menjadi bualan hangat netizen. Selepas isu busana Hetty Sarlene, kali ini penyanyi Amelina juga terpalit dengan isu pakaian ketika membuat persembahan.

IKLAN

Razman Razmi Kesal Amelina Enggan Pakai Busana Yang Direka

Segalanya bermula apabila penaja pakaian Amelina untuk GV5 yang juga pereka fesyen, Razman Razmi menyatakan kekesalanya dengan pihak Amelina yang dikatakan enggan memakai busana yang telah direka khas untuknya menjelang peringkat separuh akhir program realiti itu.

Menurut Razman, dia telah bertungkus lumus menghasilkan sebuah busana untuk Amelina namun akhirnya Amelina memilih untuk memakai pakaian daripada pereka fesyen lain. Terdahulu Amelina telah memakai pakaian yang ditaja Razman bermula dari konsert minggu pertama hingga minggu kelima.

“AKU NIAT NAK TOLONG KO SENDU DUIT TAK ADE ..INI BALASAN KO AMELINA DAN PIHAK MANAGEMENT BELIAU ..INGAT SEMUA ORANG BOLEH DI PERMAIN KAN KE”

Serik Taja Amelina Dan Gegar Vaganza

Dalam perkembangan lain, menerusi status yang dimuat naik di Faceboook nya, Razman seperti sudah serik untuk menaja Ratu Dangdut itu dan pihak produksi rancangan tersebut kerana mendakwa mendapat layanan buruk apatah lagi turut kerugian selepas menghasilkan busana tersebut.

“..BIAR NAMPAK KAMI JAHAT ..TAPI KAMI YANG KELUAR DUIT..DAH LAH PIHAK PRODUSER LAYAN MACAM SAMPAH ..INGAT KAMI NAK DIAM DIRI JE KE .”

Apa pun kami harap kedua-dua pihak dapat selesaikan isu ini dengan baik. Barangkali ini juga titik permulaan Razman Razmi untuk berkembang lebih maju. Semoga terus sukses!

IKLAN
amelinagegar vaganza 5Razman RazmiRazman Razmi Amelina