[GIVEAWAY] Filem Seram Rusia Quiet Comes The Dawn Untuk Anda!

Kami percaya setiap daripada anda pernah bermimpi sesuatu yang agak menakutkan. Namun adakah anda pernah terfikir adakah mimpi itu merupakan suatu realiti dan akan menghantui kehidupan anda?

IKLAN

Mimpi Seram Jadi Realiti 

Untuk itu, kami bawakan anda mengalami sendiri perasaan seram itu dengan menjadi antara yang terawal menonton sebuah filem seram Rusia berjudul Quiet Comes The Dawn anjuran GSC Movies dengan kerjasama murai.my. Filem ini mengisahkan mengenai seorang wanita yang baru sahaja kematian abangnya.

Kerap kali bermimpikan abangnya yang meninggal dalam keadaan misteri, mimpi buruk itu yang jelas dilihat kini telah menghantuinya. Bagi mengubati perasaan itu, dia telah mengambil rawatan di Institut Somnology bersama dengan pesakit lain. Disitu, dia telah disuntik dengan sesuatu cecair yang mana apabila menjelang Subuh, sesuatu yang lebih menakutkan telah terjadi!

20 Pasang Tiket Untuk Dimenangi

Bersedia untuk menonton filem seram ini? Khas untuk 20 pembaca bertuah kami, murai.my ingin mengajak anda menonton filem Quiet Comes The Dawn pada hari Selasa, 10 September 2019, jam 9.00 malam bertempat di GSC One Utama.

Setiap pembaca yang dipilih oleh kami akan memenangi sepasang tiket ke tayangan awal filem ini. Caranya cukup mudah! anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @hangatmalaysia dan Twitter @HangatMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook dan Twitter anda, dan jawab soalan ini:

    Apakah nama negara filem ini diterbitkan?

  3. Sertakan hashtags #HangatMalaysia #TiketWayangHangat #GSCMovies bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’  atau ‘screenshot’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, anda boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my .
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  GSC One Utama pada 10 September bermula jam 8.00 malam hingga 8.50 malam.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.
gsc moviesQuiet Comes The Dawnreview filem Quiet Comes The Dawnsinopsis filem Quiet Comes The Dawn
Recommended