Neelofa Teruja Dibantu Tommy Hillfiger Ketika Sedang ‘Fitting’ Baju

Jenama Tommy Hillfiger tidak dinafikan sememangnya cukup terkenal di dunia baik dari segi koleksi pakaian sehinggalah harumannya yang cukup ekslklusif, jenama ini punyai pengikutnya tersendiri sejak dahulu lagi.

IKLAN

Neelofa Dibantu Tommy Hillfiger 

Buat penggemar fesyen, pernahkah anda terbayang untuk bertemu empat mata dengan Tommy sendiri? Peluang itu telah dirasai sendiri oleh selebriti terkenal tanah air, Neelofa yang ketika ini sedang berada di New York bersempena dengan New York Fashion Week.

Bukan sahaja bertemu, malah Neelofa cukup bertuah apabila dibantu oleh pasukan Tommy Hillfiger dalam menata riasnya yang ketika itu sedang mencuba beberapa busana jenama terkenal itu.

Tommy Hillfiger Puji Neelofa 

Menurut Neelofa, dia berasa begitu teruja dan gembira kerana mendapat sentuhan dari Tommy apatah lagi turut dipuji olehnya yang ketika itu berkesempatan untuk bertemu seketika dengannya,

“You look great,”

“Ketika sesi fitting berlangsung, beliau tiba-tiba muncul dan memberi komen-komen positif kepada busana yang telah saya cuba. Beliau sangat baik. Saya berasa sangat merendah diri dan berbesar hati apabila beliau mempelawa saya untuk bergambar bersama.

“Team Tommy Hilfiger juga sangat membantu ketika proses fitting. Mereka juga sangat natural ketika menggayakan hijab untuk saya,”

Jelas pengacara MeleTOP itu lagi, dia sememangnya begitu menggemari kebanyakan busana-busana yang ada dalam koleksi terkini Tommy Hilfiger. Malah, baju panas dalam koleksi terkini Tommy Hilfiger merupakankan antara busana kegemaran Neelofa sendiri.

IKLAN
neelofaNeelofa Tommy HillfigerTommy Hillfiger
Recommended