Ada juga manusia zaman sekarang tidak lagi mempedulikan hal kecantikan, mereka lebih memilih untuk berpenampilan aneh dan pelik dari yang lain dan dianggap sebagai orang unik dan menggelarkan diri sebagai luar biasa di dunia ini.

Terlalu ramai manusia unik dan aneh sekarang, salah satunya adalah Maria Jose Cristerna yang telah berubah sepenuhnya menjadi seperti “Vampire”  atau setan jadian dengan merubah tubuhnya serupa dengan watak menakutkan ini. Bukan setakat itu sahaj, banyak yang berpendapat Maria memiliki tanduk serta sejumlah taring yang mirip “Vampire”, ia juga sering dipanggil “Maria the Lady Dragon”.

IKLAN

57c6b20fb668b

Maria sebenarnya merupakan bekas seorang peguam dari Guadalajara, Mexico pernah mengalami masalah dalam hidupnya setelah perceraian antara kedua orang tuanya, ini menyebabkan Maria terjebak dalam dunia tatoo.Kemudian Maria berkahwin dengan lelaki pilihannya namun setelah setahun perkahwinan , suaminya mulai bertindak kasar, menampar, menendang dan menyebabkan dia terpaksa melahirkan anak perempuannya ketika usia kandungan 7 bulan.

Akhirnya Maria telah membuat keputusan meninggalkan suaminya dan tinggal sendirian dengan empat orang anaknya.

Walaupun penampilan seperti “Vampire”, Maria tetap mendidik anak-anaknya nilai-nilai murni, kesopanan pada anak-anaknya.

5978890771_03206d7880_bmaria-jose-christema

sumber vebma.com