Pernahkah anda terfikir sekiranya anda terperangkap dalam Mesin Basuh dan mesin mula beroperasi. Kemungkinan besar anda akan mati bersama sabun pencuci.

Maisel merupakan pelakon aksi terkenal dengan aksi-aksi beraninya. Tetapi yang paling mencuri perhatian dan berbahaya adalah aksi melibatkan keluar dari mesin basuh dalam keadaan tangan bergari.

Maisel baru-baru ini menunjukkan bagaimana dia melakukannya untuk sebuah program melalui saluran Youtube, The Wizard Of Odd, saluran ini menampilkan individu melakukan perkara yang pelik-pelik.

IKLAN

https://www.youtube.com/watch?v=lPMNOlUW-YI

“Saya mampu keluarkan diri dari mana-mana mesin basuh, tak kisah la jenama apa-apa di dunia ini, selagi ia mempunyai pintu 14 inci dan drum 27 inci,” kata Maisel dalam video sebelum dia memasukkan dirinya ke dalam mesin basuh muatan depan. “Saya telah berjaya melarikan diri dari 40 jenama mesin basuh di 42 buah negara.”

Maisel membuat perkara yang lebih mencabar dengan memakai lima pasang gari dan dengan kaki di rantai besi.

screen-shot-2016-12-15-at-11-48-34-am

“Bukan setakat saya boleh lemas kerana terdapat begitu banyak sabun dan air di dalam, tetapi saya juga boleh dihempap oleh berkilo kilo gari dan rantai besi kaki yang juga berputar di dalam,” katanya.

Sangat menakjubkan, namun jangan cuba ini di rumah.

sumber