Sebelum ini di dada akhbar begitu banyak mengeluarkan kisah mengenai kontoversi melibatkan pelakon Hanez Suraya. Kontroversi tersebut mencetuskan pelbagai spekulasi yang negatif sehinggalah Hanez terpaksa menjawab persoalan mengenai status rumahtangganya sekarang. Melalui laporan dari Harian Metro, dia manafikan bahawa pergolakkan rumah tangga mereka adalah kerana suami tidak benarkan dia berlakon semula.

IKLAN

“Sebenarnya kami okay saja. Tak ada apa yang berlaku antara kami. Namun, orang lain yang suka menokok tambah cerita seolah-olah mereka lebih tahu apa yang berlaku dalam rumah tangga kami. Ingin dijelaskan, cerita yang kononnya saya nak kembali berlakon tapi suami tak izinkan menjadi punca pergolakan rumah tangga kami adalah tak benar sama sekali. Perkara itu tak pernah berlaku pun”

“Jadi, apabila terlalu banyak spekulasi, suami mula bertanya. Satu kerja pula lagi saya perlu menjelaskan kepadanya. Apa saya boleh katakan, jangan mudah percaya,”

Pergolakan rumah tangga Hanez Suraya pernah menjadi liputan meluas sebelum ini sehinggalah media dikejutkan dengan berita Hanez memfailkan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah. Namun Hanez langsung tidak mengeluarkan kenyataan rasmi berkaitan perkara berkenaan sehinggalah pelbagai spekulasi negatif dari orang ramai terpaksa dia hadapi.

SUMBER