Menerusi akaun peribadi milik Nur Sajat @nursajat02, semalam telah berlangsungnya majlis sambutan hari jadi bersama teman-teman artis serta media. Nur Sajat yang merupaka pengasas produk kecantikan JMSkincare turut mengejutkan para tetamu dengan persembahan tarian bollywood seiring dengan tema majlis tersebut. Kebanyakkan tetamu yang hadir mengikut tema pada malam tersebut.

Majlis sambutan hari lahir yang ternyata cukup meriah ini diserikan dengan kehadiran oleh ramai rakan artis seperti Fasha Sandha, Datin Rebecca Nur Islam, Dato Aliff Syukri, Ifa Raziah, Amyza Adnan dan ramai lagi.

IKLAN

Beliau dilahirkan pada tahun 1985 di sebuah hospital di Perak pernah menceritakan bahawa kelahirannya itu memberi kejutan kepada kakitangan hospital dan terutama kedua-dua ibu bapanya kerana beliau dilahirkan dengan dua jantina. Nur Sajat dibesarkan dengan cara seorang lelaki, tetapi malangnya dia lebih menyukai kerja-kerja seorang perempuan.

https://www.instagram.com/p/BRDzkZ4lCU2/?tagged=happybirthdaysajat

Di penutup acara majlis ini, Nur Sajat mengucapkan berterima kasih kepada semua media dan artis yang hadir. Nur Sajat menganggap media banyak memberi sokongan dalam kariernya selama ini.

Sumber IG Nur Sajat & Kaki Foto