Menurut apa yang dihebohkan sebelum ini, gosip melibatkan dua pelakon popular ini sedang hangat diperkatakan. Difahamkam ada desas-desus mengatakan seorang pelakon wanita yang sering bermesra dengan seorang artis lelaki yang sudah berkahwin dan mempunyai dua orang anak.

Pada yang mengikuti isu yang sensasi yang melibatkan dua artis popular ini pasti tertanya-tanya siapakah gerangan artis yang dimaksudkan.

IKLAN

Namun baru-baru ini, beberapa foto yang telah dimuat naik oleh isteri kepada pelakon Aqasha iaitu Noor Baizura seolah-olah mempunyai kaitan dengan isu ini. Baizura menunjukkan beberapa ‘screenshot’ perbualan antara suaminya dengan seorang artis wanita di akaun Instagram miliknya.

Perkongsian itu mencetuskan pergaduhan antara yang memberi komen yang mempertahankan hak Baizura sebagai isteri. Tindakan Baizura ini kadang-kala seperti terlalu ikutkan perasaan dengan menghebohkan hal rumah tangga di khalayak umum dan seperti mencari perhatian pengikutnya di Media Sosial.

Baizura ada menyatakan bahawa artis wanita yang menggoda Aqasha sebenarnya sudah berkahwin dua kali dan berstatus janda yang kini berusia 40 an.

Baizura turut meluahkan rasa hati bahawa dia hampir berputus asa untuk mempertahankan rumahtangga yang dibina selama 7 tahun ini dan tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan dengan menjatuhkan maruah suaminya.

Apa yang terjadi di antara suaminya dan orang ketiga tersebut bukanlah perkara baru dan sudah beberapa kali perkara tersebut ditegur Baizura sendiri namun bagaikan tiada berkesudahan. Susah juga bila dapat isteri yang terlalu banyak berfikir yang bukan-bukan.

Bagi penulis kalau ada masalah rumah tangga tu perlu berbincang dalam keluarga bukan memuat naik semua benda di media sosial. Itu bukan rumahtangga namanya tapi rumah media sosial.

Sumber