Ibu Tunggal Pilihan Hafiz Hamidun Untuk Tamatkan Zaman Bujang

Mesti Baca

Antara 5 Pasangan Selebriti Yang Menjalankan Perniagaan Bersama

Menjadi seorang selebriti bukan sahaja dapat meraih populariti malahan dapat memasarkan produk sendiri pada peminat dan meraih jualan tanpa...

5 Selebriti Hollywood Ini Kongsi Kisah Mereka Hadapi Sexism

Isu sexism , prejudis atau diskriminasi jantina bukan sahaja berlaku terhadap wanita biasa, malah selebriti wanita juga turut mengahadapi...

‘Tiada Yang Mampu Beli’- Aliff Syukri Jual Rumah Berharga RM6 Juta

Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Aliff Syukri menerusi hantaran di Instagram nya memaklumkan ingin menjual kediaman mewahnya di Pavilion...

Pada tahun yang lalu, penyanyi Hafiz Hamidun pernah suarakan hasrat untuk merancang mendirikan rumah tangga bersama teman istimewanya Adiela Ridzuan. Namun selepas itu Hafiz langsung tidak umumkan tarikh perkahwinannya dan tampil mendedahkan yang dirinya sudah kembali single, hubungan cinta Hafiz yang terjalin dengan Adiela tak berpanjangan.

Baru-baru ini, Hafiz telah mengumumkan bahawa dia bakal menikah bersama pilihan hatinya yang mempunyai status Ibu tunggal. Namun mereka berdua merancang untuk bertunang dahulu sebelum bernikah sebelum bulan Ramadhan.

“Bagi pihak saya, memang dirancang untuk menikah sebelum Ramadan dan majlis resepsi akan diadakan selepas raya tahun ini. Saya tidak merancang untuk bertunang, sebaliknya mahu terus bernikah. Saya berdoa semoga perancangan saya untuk berkahwin kali ini berjaya”

Hafiz sudah mengenali lama wanita ini namun masing-masing mempunyai hala tuju yang berbeza dan kemudian bertemu semula sejak dua bulan yang lalu.

“Kami kenal antara satu sama lain sudah lama. Tapi sejak dua bulan lalu kami mula berkawan dengan serius. Dia yang pernah berkahwin dan mempunyai anak sudah tahu mengenai hala tuju hubungan kami. Saya juga sudah memberitahu niat ikhlas saya untuk memperisterikannya”

“Sebelum ini saya tak pernah fokus mengenai hal peribadi. Saya sedar perancangan sebelum ini tak menjadi kerana asyik sibuk dengan karier. Tapi kali ini saya serius, saya sudah bersedia untuk kahwin,”

Walaupun Hafiz masih belum mahu mendedahkan siapakah bakal isterinya, namun kami mengharapkan persiapan perkahwinan ini berjalan dengan lancar dan dipermudahkannya.

Sumber & Gambar IG Hafiz Hamidun

Terkini

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

Artikel Berkaitan