Jika sebelum ini Donna Muslim yang dikatakan sedang bercinta dengan Rita Rudaini mendapat tempias dari kontroversi hangat yang melanda Rita, kini Abang ipar kepada Aqasha pula menunjuk belang mengeluarkan status berbaur sindiran pada Aqasha.

Lelaki yang dikenali sebagai Yusri Sabri telah memuat naik sebuah status di mana beliau menegur Aqasha dan wanita yang dikatakan punca rumah tangga adiknya, Baizura.

IKLAN

“Dan si Rita tu pun satu. Dengan bekas suami pemain bola sepak pun ko tak boleh survive ini kan pula Aqasha yang berlakon pun macam tangkap muat. Fikirlah dulu, Aqasha. Mampukah ko nak pakai kereta Ferrari? Maintainance kereta proton pun ala kadar. Kena beringat, adik aku masih ada abang. Ok. Peace,” tulis abang kepada Baizura Sabri, isteri Aqasha.

Yusri seolah-olah cuba mencampuri urusan rumah tangga adiknya dengan merendah-rendahkan kemampuan Aqasha. Tindakan abang ipar kepada Aqasha ini ibarat, “Paku Dulang Paku Serpih, Kata Orang Dia Yang Lebih”. Aqashah sendiri pun belum buat apa-apa kenyataan tetapi abang ipar pula yang bisng-bising.

Terdahulu, Baizura ada memuat naik beberapa foto perbualan mesra suaminya bersama seorang wanita yang semua sudah mengetahui wanita itu adalah Rita Rudaini.

Walaubagaimanapun, Baizura telah memadam foto berkenaan selepas ia mendapat perhatian daripada ramai pihak termasuklah selebriti.

Sumber