Susulan mengenai isu sensasi dan gosip liar menghimpit pelakon Fattah Amin dan personaliti terkenal, Azrinaz Mazhar Hakim, hari ini Azrinaz telah memberi respon kepada peminatnya.

Menurut Azrinaz, tidak pernah terlintas di fikirannya hubungan sesama kawan antara beliau dengan Fattah disalah anggap sebagai berkasih.

IKLAN
Kredit Foto: mulpix.com

Maaf, saya tak pernah terfikir hubungan baik saya dengan Fattah akan mengheret ke berita seperti ini (bercinta). Saya tertanya-tanya kenapa berita sebegini disebarkan,

Sudah menjadi lumrah dalam dunia hiburan, selebriti sentiasa menjadi tumpuan untuk dijadikan bahan gosip. Namun Azrinaz tidak pernah melayan semua gosip-gosip ini apatah lagi dia dan Fattah hanya kawan sahaja.

Berdiam diri lebih baik. Saya malas nak layan gosip-gosip tak betul macam ini. Takkan pula baru sekali berjumpa, ambil gambar bersama dah dianggap bercinta? Lagipun masa jumpa Fattah tempoh hari ada rakan-rakan yang lain juga,

Kata Azrinaz lagi, ini bukan kali pertama namanya dikaitkan mempunyai hubungan cinta dengan termasuk dengan seorang personaliti fesyen terkenal sehingga didakwa mengikat tali pertunangan.

Kalau ada berita gembira tentu sekali saya akan kongsi dengan semua,

Isu ini menjadi kontroversi apabila Azrinaz memuat naik gambarnya bersama Fattah menerusi Instagram miliknya. Dalam status di Instagram itu Azrinaz menulis: “I nak tidur tapi dia ajak minum supper sebab malam minggu katanya. Sekali sekala oklah.”

Kapsyen itu bagaimanapun mencetuskan isu hangat dengan membuat spekulasi bahawa Fattah kekasih baru Azrinaz.

Sumber