Sejak akhir-akhir ini, pelakon dan model terkenal Nazim Othman sering dihimpit pelbagai isu sensasi dengan spekulasi berkenaan tentang rumah tangga mereka termasuklah isu ‘delete’ gambar Instagram isterinya. Yang pastinya ia buatkan peminat dan pengikutnya tertanya-tanya apatah lagi mereka baru sahaja menjadi suami isteri.

Namun, Nazim akhirnya telah memberi respon dengan kontroversi dengan mengatakan tiada apa yang buruk sepanjang kehidupan mereka sebagai suami isteri.

IKLAN

Tiada permasalahan yang serius antara kami. Syukurlah, kehidupan kami masih berjalan lancar. Sedangkan lidah lagi tergigit, apatah lagi suami isteri.

Itu merupakan asam garam dalam setiap perhubungan. Untuk pengetahuan semua, kami baik-baik sahaja, rumahtangga kami tidak berantakan seperti mana yang digembar-gem­burkan.

Nazim menegaskan bahawa dia tidak seharusnya mendedahkan perkara terlalu peribadi dalam kehidupannya di khalayak umum.

Bagi saya, adalah penting untuk menjaga privasi kehidupan sendiri. Cukuplah saya berkongsi di permukaan sahaja apabila bercakap tentang kisah peribadi.

Walaubagaimanapu pada masa ini Nazim cukup bahagia dengan kehidupan yang dilalui lebih-lebih lagi mempunyai isteri juga teman hidup yang sangat memahami dirinya.

Selain daripada gemar melakukan banyak aktiviti menarik bersama beliau juga sangat beruntung kerana berkongsi banyak persamaan dengan Bella. Jadi banyak perkara boleh dilakukan bersama.

Sumber & IG Nazim Othman