Kini semakin ramai artis di Malaysia mendapat hidayah dan berubah ke arah yang lebih baik. Ada juga artis wanita yang masih tertinggal dan tidak menyedari bahawa dunia ini hanya bersifat sementara.

IKLAN

Baru-baru ini, Tasha Shila telah ditegur peminat kerana berpakaian seksi di dalam Instagram miliknya, namun ada juga peminat Tasha yang mempertahankan imej seksinya kerana dia memiliki kecantikan yang luar biasa. Jelas komen peminat itu hanya menegur Tasha dan berdoa supaya dia berubah dan kembali ke pangkal jalan.

Jangan kecam dia . Mari doakan moga dia kembali ke jalan Allah sebelum terlambat . Ajal & maut kita tak tau bila . Yg penting lepas kita nasihat , terpulanglah kepada empunya badan . Asalkan kita tak disoal di Akhirat kelak kenapa tak tegur dia.

Kata salah seorang netizen yang begitu prihatin dengan soal dunia dan akhirat artis kesayangannya. Kita harus bersyukur, ramai rakyat Malaysia begitu mengambil berat terhadap selebriti di Malaysia.

Mereka mahukan selebriti-selebriti ini masuk ke Syurga dan sentiasa berdoa mereka mendapat Hidayah. Bayangan mereka suatu masa nanti mungkin dunia seni tanahair di penuhi dengan artis-artis nasyid dan pelakon-pelakon wanita berniqab. Maklum lah, semua dah dapat hidayah kan?

Semoga Tasha mampu menempuhi segala kritikan peminat dan kembali  menyinari  namanya di persada seni tanah air.

Sumber IG Tasha Shila