Pelokon drama Anak Potianak, Zarina Anjoulie yang sering dihimpit dengan kontroversi panas ini akhirnya telah mendedahkan perkara sebenar mengenai rumah tangganya.

Sebelum ini, Zarina telah mencetuskan kekeliruan serta persoalan dikalangan pengikutnya di Instagram apabila beliau memuat naik sebuah foto yang menggambarkan beliau kini sudah bergelar ibu tunggal.

IKLAN

Namun ketika itu dia bertindak mendiamkan diri dan tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan mengenai status itu,  namun kini dia telah bersedia untuk memberitahu pada media. Dia telah mengambil keputusan untuk berpisah cara baik  dengan bekas suaminya pada Disember tahun lalu (2016), Zarina turut berkongsi kisah hidupnya kepada Harian Metro.

Selepas mengenalinya selama empat bulan, bekas suami datang berjumpa saya dan kami buat keputusan untuk berkahwin. Bagaimanapun kebahagiaan hanya dikecapi selama setahun lima bulan saja dan selepas itu rumah tangga kami mula bergolak”

Perceraian adalah jalan terbaik buat kami.

Zarina turut memberitahu bahawa dia berpisah dengan bekas suami kerana faktor usia. Difahamkan bekas suaminya terlalu muda ketika berkahwin dan selepas mendapat anak, hubungan mereka semakin dingin hingga berlakunya keretakan rumah tangga.

Sumber