Siapa tidak kenal dengan barisan model terkenal seperti Gigi Hadid, Adriana Lima, Anne V dan ramai lagi yang membawa gelombang baru dalam arena modelling

Tidak ketinggalan adik kepada bintang realiti televisyen Kim Kardashian iaitu Kendall Jenner turut menjadikan modelling sebagai kerjaya dalam hidupnya. 

Baru-baru ini, Kendall mencetuskan fenomena apabila beraksi seksi dihadapan kamera untuk kempen pakaian dalaman jenama La Perla dirakam oleh jurugambar Steven Klein. 

IKLAN

Kendall tidak teragak-agak menayang bentuk tubuhnya dan tubuhnya disapu minyak bagi menaikkan lagi aura sensual sesuai dengan konsep jenama tersebut. 

Foto – http://www.cosmopolitan.com
Foto – http://www.cosmopolitan.com

Dia juga merupakan duta kepada jenama ini dan bekerjasama dengan model China, Liu Wen yang turut diambil sebagai model La Perla. Definisi cantik untuk si Kendall ini dari lirikan matanya yang tajam dan juga mempunyai kaki panjang tidak sama seperti adik-beradiknya yang lain. 

Foto – http://www.cosmopolitan.com
Foto – http://www.cosmopolitan.com

Walaupun diusia muda, 21 tahun Kendall berjaya membawa watak seperti seorang wanita dewasa dalam gambar kempen kali ini. 

Pada pendapat anda, siapa yang lagi seksi si adik Kendall atau si kakak Kim K? 

SUMBER