Pelakon semakin meningkat naik melalui drama bersiri Duda Terlajak Laris, Idris Khan, 29, berhasrat melanjutkan pelajaran dalam bidang seni di kota London.

Idris akan menunaikan hasratnya ini pada tahun ini jika tiada halangan atau tidak terikat dengan jadual kerja. Idris bakal melanjutkan pelajaran dalam jurusan lakonan dan sehingga kini beberapa pusat pengajian telah dikenal pasti dan dia memilih London School of Arts sebagai pilihan utama.

IKLAN

“Saya mungkin akan mengikuti kursus pengajian yang dijangka mengambil masa antara dua hingga empat minggu,” jelasnya ketika ditemui dalam majlis pelancaran Hari Pengasas KO edisi ke-2, di sini hari ini.

Sambutan Hari Pengasas Pakar Kulit Dr Ko

Hari Pengasas KO kembali untuk tahun kedua. Bermula dari 24 Mac sehingga 30 April 2017, Klinik Pakar Kulir Dr Ko akan menyambut Hari Pengasas KO bersama golongan kurang bernasib baik dan pada masa yang sama memberi ganjaran kepada pelanggan setia dengan tawaran hebat.

Dengan setiap transaksi di Klinik Dr Ko, RM1 akan disumbangkan kepada badan kebajikan yang terpilih.

Hidup kita akan lebih bermakna apabila kita membawa perubahan positif kepada masyarakat dan kehidupan seseorang. Tugas sebagai doktor adalah merawat pesakitnya dan juga mengembalikan keyakinan diri mereka. Saya percaya, setiap orang mampu mengubah hidupnya, namun masih terdapat kumpulan yang kurang bernasib baik yang memerlukan bantuan masyarakat.,” kata Dr. Ko Chung Beng.

Hari Pengasas KO tahun ini ditaja oleh Make A Wish Creations- sebuah syarikat perancang majlis- dan Le Midi, sebuah restoran yang menyajikan makanan Perancis dan Italia.

Pelakon popular Idris Khan dan Dynas Mokhtar turut hadir memeriahkan majlis pelancaran. Mereka berdua turut mengajak orang ramai bersama-sama menghulurkan sumbangan pada golongan yang memerlukan seperti kanak-kanak yang menhidapai kanser.

Sumber