Mizz Nina atau nama penuhnya Shazrina Azman tidak kisah ada yang masih berkongsi video muzik lagu nya yang dahulu di laman sosial. Mizz Nina yang kini tidak aktif dalam bidang nyanyian tetap redha dan akur kisah silam tidak mungkin dapat diubah.

Kredit Foto: Mynewshub

“Memang sehingga kini peminat masih berkongsi video muzik saya yang lama di laman sosial. “Tidak mengapa, saya pun tidak boleh menghalang mereka berbuat begitu. Lagipun, saya tidak pernah menyesal dengan kehidupan lalu,”

Kenal Aliff, Ba, Ta Selepas Usia 30 Tahun

Dia kini aktif dalam menyampaikan dakwah di laman sosial Instagram dan mengambil peluang ini untuk mendekatkan pengikutnya dengan Islam.

IKLAN

Bagi Mizz Nina ini merupakan cara yang lebih mudah untuk dia berkongsi ilmu dan dia akui dia juga berusaha untuk mendekat diri kepada ajaran Islam.

Tidak mengapa jika seseorang itu belum berhijrah, namun membaca entri yang dimuat naik di laman sosial juga tetap satu ilmu. “Lagipun, tiada istilah terlambat dalam usaha kita mendekatkan diri kepada ajaran Islam. Saya sendiri belajar mengenal alif, ba dan ta selepas usia 30 tahun,

Dahulu Mizz Nina pernah mencuri tumpuan khalayak dengan perubahan drastik apabila dia mula tampil dengan imej bertudung sekembalinya dari menunaikan ibadah Haji. Sebelum mengambil keputusan berhijab, Mizz Nina sememangnya terkenal dengan imej yang seksi dan sentiasa lincah diatas pentas serta pernah berkolaborasi dengan artis-artis antarabangsa seperti Flo Rida dan Colby O’ Donis.

Sumber