Netizen Kecam Black Naik Angin Dalam Mentor

Mesti Baca

Video  yang di petik dari sebuah program realiti TV popular menjadi bualan hangat di kalangan netizen. Video ini memaparkan salah seorang mentor dalam program ini, Black yang naik angin dengan sikap protegenya, Syeera.

https://www.youtube.com/watch?v=m692tWpL3-A

Walaupun menjadi tanggungjawab untuk mengasah bakat protege, pastinya setiap mentor mahukan yang terbaik daripada setiap protege mereka.

Rata-rata netizen menganggap didikan Black itu agak kasar terhadap protegenya itu.

Hanya Sekadar Gimik

Tidak kurang juga yang berpendapat video hanya sekadar lakonan dengan niat untuk menjadi viral.

Gimik sebegini biasanya akan menaikkan populariti seseorang peserta untuk menajadi tumpuan orang ramai kemudia mempu meraih undian yang tinggi.

Aksi lakonan seumpama ini sudah bermula sejak Mentor menjalani sesi audition dan disiarkan melalui TV. Namun ia menjadi masih tanda tanya di kalangan penonton sama ada ia ada benar atau tidak.

Kemungkinan lakonan sebegini sememangnya dirancang seolah-olah ia kena pada waktu dan bagi menaikkan lagi rating program tersebut yang bersiaran setiap Ahad jam 9 malam di TV3.

Sumber

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan