Maszura Selar Tindakan Datuk Hattan Pusing Cerita Seperti ‘Beruk’

Mesti Baca

Isu tarik tali antara penyanyi veteran Datuk Hattan dan seorang wanita yang dikenali sebagai Noor Maszura Abu Bakar masib belum berakhir sehingga saat ini. Kenyataan wanita ini yang lebih mesra dipanggil Kak Zab mendakwa telah ditipu oleh Hattan melibatkan kerugian sebanyak RM1 juta dan diisytiharkan muflis.

Bagaimanapun menurut laporan dari Mynewshub, Hattan telah dihubungi dan memaklumkan bahawa dakwaan wanita itu adalah fitnah. Satu laporan polis telah dibuat berhubung isu itu.

Bekas vokalis kumpulan Baji iaitu Abang Yusuf Abang Daud (kiri) dan isterinya, Noor Maszura Abu Bakar(kanan)

Namun kenyataan dari Hattan itu mendapat respon dari Kak Zab yang menolak dakwaan itu dengan mendedahkan bukti dokumen syarikat.

Sumber: Mynewshub

Apa yang mengejutkan, sangat jelas nama penuh Datuk Hattan, Mohd Shukri bin Shahabuddin tertera di atas dokumen tersebut serta tanda tangannya. Gambar yang dimuatnaik di ruang komen tersebut bertulis,

“Celah mana aku nak fitnah… nama kau memang terpampang dalam dokumen syarikat. Mohd Shukri bin Shahabuddin nama kau kan? Siap ada tanda tangan kau.

“Ni memang bukti-bukti syarikat tu memang dia yang punya dulu. Keluarkan nama dia, masukkan nama kami. Lepas tu dia buat pinjaman semua… Kata aku fitnah.. jangan buat cerita bodoh la beruk,”

Isu ini bermula selepas video yang dimuatnaik oleh Kak Zab menjadi tular di media sosial. Luahan Kak Zab menerusia video tersebut mendakwan Datuk Hattan telah menggunakan namanya dan suami sebagai penjamin untuk pinjaman bank. Lihat video di bawah.

https://www.youtube.com/watch?v=0YHrBoKm6aA

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan