Menerusi Instagram milik Ady Putra, dia telah mengesahkan bahawa dia tidak ada apa-apa hubungan dan kaitan lagi dengan isteri pertama Aida Yusof dan isteri kedua Norshahida Zolkifly. Kenyataan Ady dalam tulisan itu menunjukkan dia telah menceraikan kedua-dua isterinya sekaligus menghentikan spekulasi orang ramai mengenai kontroversi ini.

Namun pada masa yang sama, Ady Putra memohon rakan media supaya memberi penghormatan pada kedua-dua isterinya supaya tidak diganggu.

IKLAN

Ramai yg bertanyakan tentang status rumahtangga saya, di sini saya ingin nyatakan yang saya tidak ada apa2 hubungan dan kaitan lagi dengan @aidayusof15 ( aida ) dan @marmobilespa ( shahida ). Pada rakan media yg saya hormati saya tidak ada apa2 statement utk diberi. Dan beri penghormatan pada aida dan shahida agar tidak diganggu. Terima Kasih.

Terdahulu Ady Putra ada menafikan mengenai khabar dia sudah bercerai dengan isteri keduanya dan menjelaskan menjelaskan bahawa hubungan bersama kedua dua permaisuri rumahtangganya itu masih baik namun lain pula jadinya. Difahamkan pelakon popular itu membuat pendaftaran untuk bercerai dengan salah seorang isterinya, awal bulan ini.

Sumber