Masih ramai lagi yang memperkatakan cara Marshaira Ismail atau King Coco kekal popular di media sosial apatah lagi dia masih mengekalkan cara pertuturannya yang kedengaran seperti dibuat-buat. Walaubagaimanapun, menerusi temubual Coco bersama Majalah Nona, dia menegaskan bahawa itu adalah identiti dirinya dan telah biasa bercakap seperti itu sejak dulu lagi.

https://www.instagram.com/p/BSQYpI2hxML/?taken-by=k1ngcoco_1&hl=en

Mungkin sudah jelik untuk memperkatakan mengenai isu dia bertutur mahupun video miliknya yang menjadi viral. Apa yang menarik perhatian penulis adalah, bagaimana Coco menjaga penampilannya yang kekal yakin dan tenang bila berhadapan dengan netizen yang tidak henti-henti mencemuh aksinya dalam video.

IKLAN

https://www.instagram.com/p/BRGnsTHl0nh/?taken-by=k1ngcoco_1&hl=en

Dalam temubual tersebut, Coco berkongsi rahsia kejelitaanya dengan sering keluar jogging selepas solat Subuh. Rutin harian itu dikatakan lebih baik daripada waktu petang kerana sememangnya waktu itu sudah penat.

Saya suka minum air kosong sebab saya percaya itu cara terbaik untuk detoks. Kemudian setiap jam 6.30am dan selepas solat Subuh, saya akan keluar berjoging. Itu rutin harian yang diamalkan. Petang bukan masa yang baik untuk joging sebab kita dah penat. Untuk mengekalkan tubuh yang langsing, saya akan makan epal hijau Granny Smith, bersarapan dengan makanan sihat seperti scrambled egg dan toast. Gantikan dengan minyak zaitun dan kudap kacang walnat jika terasa lapar,

https://www.instagram.com/p/BQjvOL0A7P7/?taken-by=k1ngcoco_1&hl=en

Sehingga sekarang, King Coco semakin popular dan setanding dengan selebriti tanahair. Berkat kesabaran dan ketabahannya, dia kekal meneruskan kehidupannya tanpa rasa mengalah. Kini Coco mampu menjana pendapatan sekitar RM20 ribu sebulan menerusi perniagaan media sosial berlandaskan paid review.

Sumber