Berita kurang baik bagi peminat tegar Bollywood di Malaysia. Salman Khan yang sering membawa watak utama dalam beberapa filem seperti Sultan, Dabang dan Bajrangi Bhaijaan yang dijangka mengadakan konsert ‘Da-Bangg The Tour – Live In Malaysia‘ pada 14 April ini berkemungkinan akan ditangguhkan.

Pengumuman Dari Pihak Pengurusan Yang dipaparkan di Laman Sesawang Air Asia Red Tix

Menurut notis yang dikeluarkan melalui laman sesawang AirAsia Redtix di mana konsert tersebut yang dijadual akan diadakan pada 14 april 2017 di MINES Exhibition Centre dijadualkan semula kerana masalah tak dapat dielakkan dan di luar jangkaan.

Tarikh baru untuk konsert ini berkemungkinan akan diadakan pada Julai 2017 dan pihak pengurusan akan memaklumkan secepat mungkin tarikh sebenar selepas pengesahan dengan artis berkenaan.

IKLAN

Dalam masa yang sama, Salman Khan mengeluarkan kenyataan di laman twitter bahawa hanya konsert di Malaysia sahaja terpaksa dijadualkan semula dan akan mengumumkan tarikh baru dalam masa terdekat.

Untuk keterangan lanjut pemegang tiket boleh email kepada [email protected] jika anda mempunyai sebarang kemusyikilan mengenai perubahan ini.

Salman Khan

Konsert itu yang membabitkan 100 orang terdiri daripada penari dan pemuzik dari India dan Malaysia termasuk koreografer India terkenal Prabhu Deva, Tamanaah, Bipasha Basu, Badshah, Manish Paul dan Daisy Shah.

Sumber