Akhirnya teka-teki mengenai perkahwinan Faye Kusairi terjawab. Sebelum ini sebuah gambar yang dimuat naik menjadi perhatian netizen di mana kelihatan ibu bapanya sedang menyusun kad jemputan.

Namun apa yang menghairankan, Faye menafikan mengenai isu tersebut dan menjelaskan kad jemputan itu sebenarnya adalah undangan untuk menyambut hari lahir anak saudaranya. Adakah ini hanya helah atau sandiwara semata-mata?

IKLAN

Namun semalam, Faye dan Azmi Hatta melangsungkan pernikahan secara mengejut diadakan di kondominium D’Pines, Jalan Ampang, dengan dihadiri ahli keluarga terdekat.

Menurut laporan dari Mstar Online, Faye atau nama sebenarnya Dayangku Faratiwan Adnil Awang Kusairi, 30, menerima mas kahwin RM300 dan lima dulang hantaran.

Susulan dari berita pernikahan ini, difahamkan Faye telah memuat naik gambar kad jemputan perkahwinannya di laman Instagtam miliknya.

Seperti mana yang kita tahu, Azmi merupakan bekas suami kepada penyanyi Elly Mazlein atau lebih mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom. Semoga perkahwinan kedua Azmi kekal hingga ke jannah. Amin.

Sumber