Media sosial jadi heboh apabila tersebarnya gambar kereta pelakon Iqram Dinzly silap parking beserta nota amaran di Langkawi. Nota amaran yang bertulis ‘Kerete Besar Otak Kecik’ yang diletakkan di atas cermin kereta ini mengundang rasa tidak puas hati oleh Iqram.

https://www.instagram.com/p/BSlM7JVAve8/?taken-by=iqramdinzlyg

Susulan dari kejadian itu, Iqram telah memuatnaik satu gambar ‘selfie’ bersama nota amaran tersebut dengan menulis kapsyen serang balas kepada pemberi nota tersebut. Iqram menyelar tindakan individu yang memberi nota tersebut yang dianggap biadab kerana menyentuh peribadi orang lain tanpa izin.

Secara jujurnya saya ingin berterima kaseh kepada sang penulis yang kreatif ini dengan meletakkannya selepas menyentuh hak peribadi orang lain tanpa izin dan seterusnya memberikan inspirasi kepada saya. Keep it up a good work!

Rupanya dalam diam-diam, pelakon ni yang pernah didakwa ‘gay’ ini sedang giat memulakan projek terbarunya di Langkawi. Projek yang menyediakan perniagaan cafe atau foodcourt. Menerusi Istagram miliknya, kelihatan Iqram sibuk dengan perniagaan dan aktiviti bersama penduduk tempatan di Langkawi.

Namun apa yang mencuri tumpuan penulis adalah perubahan Iqram yang semakin kurus seperti tidak terurus dan wajahnya kelihatan cengkung. Namun tidak dapat dipastikan samaada Iqram memang mahu menguruskan badan ataupun sebaliknya.

IKLAN

Sumber

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry