Saat yang bahagia datang sekejap sahaja…

Nampaknya bibit percintaan Mariah Carey,47 bersama teman lelakinya Bryan Tanaka, 33 berakhir setelah 5 bulan tempoh bersama. 

Menurut dari portal E! “Perpisahan baru sahaja berlaku…dan kini Mariah ingin kembali fokus kepada anak-anak dan menghasilkan muzik terbaru.” 

IKLAN
Foto – Us Weekly

Pada Mac lalu, Mariah berkongsi gambar mesra dan bahagia ketika menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 47 bersama Bryan. Mereka menghabiskan masa bercuti si sebuah pesisir pantai indah.

BACA: PERCUTIAN MEWAH MARIAH CAREY BERSAMA ‘ANAK IKAN’ JEPUN

Menurut laporan dari TMZ, Mariah memutuskan hubungan mereka kerana sikap Bryan yang kerap cemburu dengan hubungan Mariah bersama bekas suami Nick Canon, yang juga bapa kepada anak kembarnya Monroe dan Moroccan. 

Mariah bersama bekas suami Nick Canon dan anak-anak. Foto – ABC News – Go.com

Mereka sah bercerai pada November 2014 namun masih lagi berhubung untuk membesarkan anak-anak. Cemburu dengan hubungan itu, Tanaka dikatakan cuba menggoda wanita lain dihadapan Mariah sebagai membalas dendam. 

Foto – People

Walau kisah cinta mereka panas diperkatakan, Bryan kelihatan tidak ambil peduli dan memuat naik gambar dengan kaspyen “Remind yourself to keep ya head up and lead with love,” dengan maksud ‘Teruskan maju kehadapan dan biar cinta membawanya.’ 

SUMBER 1 & 2