Memang tidak dinafikan, dunia lakonan kini dibanjiri pendatang baru dengan raut wajah kacak dan ‘jambu’. Fenomena ini turut dirasai oleh pelakon dan hos TV Fahrin Ahmad yang menyedari kehadiran pendatang baru dalam dunia lakonan dalam sesebuah drama atau filem mempunyai karakter tersendiri yang sesuai dilakonkan oleh pelakon yang memiliki raut wajah tertentu.

Memang sekarang ini trend kebanyakkan drama menampilkan hero yang berwajah ‘jambu’. Saya yakin ia sesuai dilakonkan oleh mereka yang mempunyai pakej seperti itu mengikut jalan cerita sesebuah drama.

Seperti yang dijelaskan melalui laporan mstar Online, Fahrin menganggap kelebihan ini sebagai rezeki mereka dalam menceburi bidang lakonan.

IKLAN

Itu adalah kelebihan dan rezeki mereka. Lagipun kebanyakkan drama yang ada sekarang berkisar tentang kisah percintaan golongan muda dan remaja,

Perkembangan terbaru, Fahrin kini lebih fokus pada keluarga lebih-lebih lagi dia baru sahaja menimang cahaya mata. Walaubagaimanapun, kariernya dalam bidang lakonan dan pengacaraan tetap diteruskan tetapi tidak seaktif seperti awal kemunculannya dahulu.

Sumber

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry