Julia Perez atau Jupe sejak akhir-akhir ini hanya tidur sepanjang masa.

Malah jika sebelumnya Jupe masih boleh makan seperti biasa, kali ini terpaksa makanannya disalurkan melalui saluran tiub.

Sehingga kini dikhabarkan Jupe dalam keadaan kritikal. Malahnya secara tiba-tiba seluruh keluarga serta sahabat-sahabat terdekat Jupe berkumpul di Hospital.

IKLAN


Menurut pengurus Jupe, Markoneng hanya memohon doa daripada peminat agar Jupe mendapat mukjizat demi kesembuhannya dari kanser serviks stahe ke-empat.

“Pokoknya minta doanya supaya Jupe cepat sembuh, diberi mukjizat sama Allah. Pokoknya ya yang terbaik buat dia,” kata Markoneng.

Julia Perez masih mendapat rawatan di hospital bagi menjalani sakit kanser rahim yang dihidapinya.

Khabarnya keadaan Jupe semakin buruk dan membuatkan rakan-rakan Jupe prihatin dan menziarahinya.

Salah seorang adalah Ustaz Zacky Mirza yang sudah tiga kali ini menjenguk Jupe di Hospital. Zacky sendiri tidak menyangka melihat keadaan Jupe yang semakin teruk dan menyedihkan.

Menurut pengurus peribadi Jupe, wanita 36 tahun itu beberapa kali diganggu dengan makhluk hakus malah Jupe juga pernah melihat toyol.

Terdahulu, Jupe baru sahaja menjalani kemoterapi terakhir dan kini dia dalam keadaan lemah tidak mampu bergerak dari tempat tidur. Jupe juga sudah tidak mengenali orang-orang terdekatnya malah cara dia bercakap pun sudah mula tersekat-sekat selepas rawatan kimoterapi tersebut.

Sumber