Filem ‘Marvel’s Guardians of the Galaxy ‘ yang pertama telah mendapat sambutan sangat meletop daripada peminat seluruh dunia. Rata-rata peminat memberi 5 bintang bagi filem ini.

Jalan ceritanya yang pantas, watak hero yang kelakar dan sempoi serta berkaitan dengan Marvel Universe menjadikan sambungan filem ‘Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2’ ini begitu dinanti-nantikan. Bakal ditayangkan pada bulan 27 April ini, pasti ramai yang ingin menjadi antara orang yang terawal menontonnya.

IKLAN

Difaham siri kedua ini akan muncul kembali seorang musuh lama untuk membantu para Guardians dalam misi mereka.

‘Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 ‘ ini akan lebih banyak kejutan-kejutan yang akan terjadi dengan kemunculan watak dari Sylvester Stallone dan Kurt Russel yang ditunggu-tunggu.

Khas buat para pembaca porta hiburan lagi sensasi murai.my, kami ingin memberi peluang kepada anda untuk memiliki koleksi barangan edisi terhad eksklusif dari Filem ‘Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2’. Menarik bukan?

Antara barangan yang ditawarkan kepada anda adalah edisi terhad eksklusif.

Groot Mini Diorama x5
Star Lord Keychain x5
Groot T-Shirt x5
Metal Coasters x5
Button Badges x5
Backpack x3
3D Glasses Notebook x5

Apa yang perlu anda lakukan adalah menjawab 3 soalan mudah dan masukkan butir-butir peribadi anda seperti di bawah:-

Peraduan dibuka hingga 5 Mei 2017 dan bakal pemenang akan diumumkan selepas tarikh tersebut di laman Facebook dan portal murai.my.