Panas! Laudya Cynthia Bella Mengamuk Gambarnya Dengan ‘Cowok’ Lain Tersebar

Mesti Baca

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

“Bukan Anda Buat Kerja Tuhan”- Alicia Amin Pertahankan LGBTQ

Rata-rata masayarakat di Malaysia sudah mengetahui bahawa LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Questioning) tidak dibenarkan di Malaysia malah telah...

Patutlah Cantik! Selain Neelofa 10 Artis Wanita Ini Berdarah Kacukan

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa di Malaysia sebenarnya ramai artis wanita yang berdarah kacukan atau campuran dan kebanyakannya...

Seperti yang kita semua sudah sedia maklum, heroin filem Syurga Yang Tak Dirindukan ini telah pun putus tunang sejak pertengahan Mac lalu.

BACA: Benarkah Heroin Syurga Yang Tak Dirindukan Ini Putus Tunang, Tapi Angkara Siapa?

Namun, ada spekulasi yang mengatakan bahawa Bella sebenarnya sudah move on meskipun baru sahaja putus tunang apabila gambarnya bersama dengan seorang jejaka dilihat berkeliaran di sebuah pusat membeli-belah terkemuka di Indonesia awal minggu ini.

Apakah benar lelaki yang berdampingan dengannya dalam foto viral itu adalah kekasih baru?

Sumber: jogja.tribunnews.com

Tiada sesiapa pun dapat mengesahkannya.

Mengeruhkan keadaan apabila Bella sendiri naik berang sebaik foto dia bersama jejaka misteri itu mula tersebar di laman-laman Instagram gosip Indonesia.

https://www.instagram.com/p/BTBL_ITgmGh/?taken-by=laudyacynthiabella&hl=en

Kata Bella, tergamaknya lelaki paparazi itu merakam foto dan videonya saat dia leka membeli-belah bahkan sanggup berkongsi foto-foto peribadinya itu dengan beberapa akaun Instagram hiburan Indonesia.

Kerana perasaan tidak puas hati dengan tindakan si fulan, Bella juga sempat mendapatkan rakaman CCTV daripada gedung membeli-belah tersebut sebagai bahan bukti.

Anda rasa, patutkah lelaki itu dipersalahkan kerana menyebar foto intim Laudya Cynthia Bella bersama jejaka misteri tersebut?

SUMBER 1, 2 & 3

Terkini

Bergelar Anak Pengarah Popular, Fian Ali & Alif Ali Sedia Dikecam Netizen

Membuat kemunculan semula bersama adiknya yang kini bergelar penyanyi, Fian Ali dan Alif Ali bersedia sekiranya suatu hari nanti...

Artikel Berkaitan