Berita sedih buat peminat tegar penyanyi terkenal Pitbull.  Konsert solonya pada 16 Mei ini dibatalkan serta merta. Menurut laporan dari Utusan Online penganjur konsert, IME Production dalam satu kenyataan memberitahu yang penyanyi tersebut tidak dapat mengadakan persembahan di Malaysia kerana ada konflik terhadap jadual kerjanya.

Bagaimanapun jelas IME, penyanyi berkenaan melahirkan rasa kesal dan memohon maaf kepada peminat-peminatnya di sini dan berjanji akan mengadakan persembahan di Asia untuk masa akan datang.

Pitbull yang popular dengan lagu  Give Me Everything, Timber, We Are One (Ola-Ola) yang telah menguasai carta-carta muzik antarabangsa. Malah namanya semakin meningkat naik setelah berkolabrasi dengan artis-artis ternama seperti Shakira, Kesha, Usher dan Jennifer Lopez.

IKLAN

Pittbull pernah mengadakan persembahan di Malaysia pada empat tahun dulu di festival muzik yang dibanjiri ribuan penonton.

Bagi peminat yang telah membeli tiket, wang mereka akan dikembalikan semula menerusi Ticketcharge. Wang akan mula dikembalikan kepada pemegang tiket konsert berkenaan mulai 15 Mei ini bermula pukul 10 pagi hingga 16 Jun.

Sumber