Selepas tidak mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen atas tuduhan mendera anak perempuan tirinya, Azri atau nama sebenarnya Mohammad Azri, 30, dan isterinya Salma Andi-Asis masih menunggu laporan lengkap dan tidak mahu orang ramai melemparkan pelbagai spekulasi dan kata negatif pada mereka berdua.

Menurut laporan berita dari Utusan, Salma berkata, biarpun Putri Nurul Huda adalah anak tiri Azri, namun hubungan kedua beranak itu cukup rapat sehinggalah 3 tahun usia perkahwinan mereka.

IKLAN

Mengenai tuduhan mendera anak perempuan tirinya dengan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas, Salma akui tangan anak perempuannya, Putri Nurul Huda mengalami kulit sensitif sejak kecil.

“Putri memang mengalami kulit sensitif sejak kecil. Saya tak boleh bagi komen lebih lanjut. Tunggu sahaja laporan lengkap.


“Cuma apa saya boleh cakap, hubungan Azri dan Putri sangat rapat. Malah, lebih rapat daripada dengan saya,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.


Salma turut menegaskan bahawa hubungannya dengan suami tidak mempunyai sebarang masalah serta mengakui bahagia menjalani kehidupan berumah tangga dan dia sendiri pun terkejut dengan apa yang berlaku namun reda dan berserah.

Sumber