Perceraian tidak lah menjadi sesuatu yang sukar untuk dilupakan. Walaupun terpaksa meneruskan kehidupan bersama 2 orang secara sendirian, Datuk Seri Vida kini lebih kuat dan tabah mengharungi pahit getir kehidupan sebagai seorang ibu tunggal.

Selepas bercerai pada Januari lalu, Datuk Seri Vida terpaksa menghadapi satu lagi hal yang menganggu kehidupannya. Dia akui ramai  yang tidak henti-henti ingin berkenalan malah dia turut menerima puluhan mesej dari lelaki yang cuba mengorat.

“Buat masa ini, pintu hati saya belum terbuka untuk menerima lelaki dalam hidup dan lebih selesa bersendirian. Jika ada sekalipun biarlah individu itu sanggup hidup susah dan senang bersama saya. Lagipun keutamaan saya kini untuk membahagiakan anak-anak dan perniagaan”

IKLAN

Menurut tulisan dari Harian Metro,  Datuk Seri Vida belum merancang untuk mencari suami dan mahu memberi lebih fokus bersama anak-anak.

“Tiada masa untuk lelaki buat masa ini. Alhamdulillah, saya makin kuat mendepani hari mendatang bersama anak-anak. Saya baik-baik sahaja,” jelasnya kepada Harian Metro.

Datuk Seri Vida sememangnya dikenali sebagai wanita yang lantang bersuara dan begitu peramah bersama pekerja dan peminatnya. Tidak dinafikan personaliti yanmg mudah didekati boleh buat para lelaki di luar sana mudah tergoda.

IKLAN

Mudah-mudah jutawan kosmetik ini akan menemui lelaki sejati yang boleh memberi kebahagiaan kepadanya bersama anak-anak.

Sumber

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry