Pelakon yang kini hangat dengan isu perceraian, Adi Putra umumnya telah bercerai dengan isteri pertamanya Aida Yusof. Ady juga telah mengesahkan bahawa dia juga berpisah dengan isteri keduanya Norshahida Dzolkifly.

Pengumuman itu dibuat oleh Adi sendiri melalui laman sosial Instagram miliknya.Adi Putra dan isteri pertamanya, Aida Yusof telah berkahwin sejak 14 April 2006 dan mereka masih belum dikurniakan cahayamata selepas sedekad mendirikan rumahtangga.

IKLAN

Namun sejak kebelakangan ini Ady sering memuatnaik video bersama isteri pertamanya seolah-olah dia masih merindui saat-saat bersama sebelum bercerai. Tindakan Ady dan video-video tersebut mengundang air mata yang menonton. Lebih memilukan tarikh perceraian mereka jatuh pada hari ulangtahun perkahwinannya bersama Aida.

Berbanding dengan kemelut yang melanda bersama isteri kedua, nampaknya Ady Putra lebih kerap memuatnaik video kenangan manis bersama isteri pertama berbanding isteri kedua, Norshahida.

Jelas sekali Aida lebih banyak berdiam diri selepas bercerai berbanding isteri kedua yang seolah-olah agak tidak senang dengan tindakan Ady menceraikannya. Sebelum ini Norshahida ada menghantar mesej kepada Ady dengan meluahkan rasa kecewa dan tidak dapat memaafkan bekas suaminya malah rasa benci.

BACA: Ady Putra Dedah ‘Screen Shot’ SMS Amaran Dari Bekas Isteri

Mesej ini telah dimuatnaik oleh Ady di Instagramnya namun dipada selepas beberapa jam kemudian.

Tindakan Ady memuatnaik video saat-saat manis bersama Aida telah mendapat reaksi positif dari peminatnya. Mereka mengharapkan Ady supaya rujuk semula pada Aida kerana pasangan ini masih ada harapan untuk kembali bersama.

Sumber