Array

Sandal Jeli Ciptaan Puma & Rihanna Sama Seperti Selipar Tandas?

Mesti Baca

Ikon muzik pop dan fesyen Rihanna kini bergiat dalam menghasilkan kolaborasi fesyen FENTY PUMA. Beliau berjaya mereka beberapa rekaan menarik sebelum ini seperti sandal berbulu dan reben yang menjadi rebutan anak muda.

Foto – Google Images

Foto – Google Images

Berita baik untuk peminat fesyen sekalian, Rihanna dan Puma sekali lagi melancarkan produk baharu mereka iaitu sandal jeli dengan pilihan warna biru, hitam dan merah jambu.

Foto – Hypebae

Foto – Konbini

Tapi sekali imbas melihat sandal terbaharu ini, penulis teringat memori kisah silam ketika berada di kampung. Agaknya dari mana Rihanna dan Puma mendapat idea mencipta sandal sempena fesyen Musim Panas 2017  yang begitu ikonik ini?

Adakah dari selipar tandas yang sering kita semua guna sekitar tahun 90-an?

Foto – Tmblr

Rata-rata netizen sedikit bising dengan rekaan baru ‘Fenty Puma Jelly Slides’ yang memang sama seperti selipar tandas yang biasa orang kita iaitu Asia yang sudah biasa memakainya ketika di rumah atau tandas.

Jadi berbaloikah berhabis untuk membeli sandal berjenama ini yang sekurang-kurangnya berkos sekitar RM400 (mungkin sama kos dengan sandal berbulu dan reben)?

Tepuk dada, tanya selera…

SUMBER

Terkini

Sesuai Dijadikan Hadiah! Boleh Tergoda Tengok Pek Galaxy Ekosistem Violet Edisi Terhad Ini

Bagi mereka yang mencari cara untuk melengkapkan gaya hidup epik mereka, Samsung Malaysia ada tawaran yang menarik. Dari 15...

Artikel Berkaitan