Dalam zaman serba moden hari ini, paling tidak setiap seorang akan memiliki sekurang-kurangnya dua akaun media sosial. Namun, tahukah anda masih ada segolongan individu yang percaya bahawa hidup mereka akan lebih mudah dan tenang jika kehidupan mereka tidak dibelenggu dengan penglibatan diri dalam hiburan media sosial seperti Facebook, Instagram dan Twitter.

Ini beberapa orang artis yang masih boleh hidup tanpa media sosial.

#1 Anuar Zain

Sumber: aforadio.com

#2 Julia Roberts

Sumber: Getty Images

#3 Jennifer Aniston 

Sumber: Getty Images

#4 Kate Winslet

IKLAN
Sumber: Getty Images

#5 Kristen Stewart

#6 Emma Stone

Sumber: Getty Images

#7 Jake Gyllenhaal

Sumber: Getty Images

#8 Emily Blunt

Sumber: Getty Images

#9 Scarlett Johansson

Sumber: Getty Images

#10 Rachell McAdams

Sumber: Getty Images

#11 Jennifer Lawrence

IKLAN
Sumber: Getty Images

#12 Sandra Bullock

#13 Jennifer Garner

Sumber: Getty Images

#14 Angelina Jolie & Brad Pitt

Sumber: Getty Images

#15 Daniel Radcliffe

Sumber: Getty Images

#16 Mila Kunis

Sumber: Getty Images

Hebat kan mereka ni? Masih boleh survive tanpa Instagram dan media sosial lain… Kalau ada pun, tu semua fanpage, fans sendiri yang jadi admin.

Cuba kalau anda? Wifi tak ada pun dah rasa macam nak meninggal, betul tak? 😛

Walau apa pun, penulis percaya mereka ni mesti ada alasan tersendiri kenapa mengelak untuk terjebak dengan dunia media sosial. Oh well!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry