Adib Khalid Umum Pernikahan Bersama Izara Aishah

Mesti Baca

Sekian lama kita lihat pasangan ini bersama dan sudah terang lagi bersuluh sememangnya pasangan ini menjalinkan hubungan cinta . Namun ramai peminat tertunggu-tunggu bila agaknya mahu lihat mereka ke jinjang pelamin.

Teka-teki ini akhirnya terjawab apabila Adib Khalid iaitu anak tiri kepada  Datuk Siti Nurhaliza mengesahkan bakal menamatkan zaman bujang dengan pelakon Izara Aishah tahun ini.

Walaubagiamanapun, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Tune Studios ini tidak menetapkan tarikh dan butiran majlis perkahwinan mereka.

“Ya, kami akan berkahwin tahun ini. Cuma buat masa sekarang saya belum boleh berkongsi lebih lanjut.

“Insya-Allah kalau sudah ada keputusan muktamad dibuat, saya akan menghebahkannya kepada semua,” katanya kepada Harian Metro.

Adib menolak dakwaan mengenai perkawinan mereka bakal diadakan bulan Ogos ini dan dia turut memberitahu bahawa akan kongsikan gembira ini suatu masa nanti.

Sebelum ini Izara sedikit terkejut dengan gosip mengatakan beliau bakal menamatkan zaman bujangnya tahun ini. Walaupun dia sedikit rimas dengan khabar angin seperti itu, semestinya mengharapkan hubungan mereka dapat melangkah ke fasa seterusnya.

Sumber

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan