Selepas rakan seperjuangannya Aiman Tino melancarkan produk kesihatan baru-baru ini, kini giliran Khai Bahar untuk bergerak selangkah dalam dunia perniagaan. Rezeki Khai Bahar dalam industri hiburan semakin meningkat  dan dia sangat bertuah apabila syarikat RISES memilih Khai Bahar sebagai duta minyak wangi “Bayang oleh Khai Bahar’.

‘Bayang oleh Khai Bahar’ dengan menampilkan bintang baharu Khai Bahar sebagai dutanya.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif RISES, Encik Ahmad Shauqi Abd Wahab berkata pemilihan Khai sebagai wajah RISES berdasarkan beberapa kriteria yang ada dalam dirinya. Sebagai anak muda yang berperwatakan ceria, khai juga kami lihat sebagai seorang personaliti yang mengamalkan gaya hidup yang aktif serta bersemangat tinggi dalam mengejar impiannya.

IKLAN
RiSES singkatan untuk RichSmart Event & Services, adalah sebuah entiti korporat yang bertanggungjawab menyediakan pelbagai perkhidmatan korporat, pengeluaran produk dan penjenamaan wangian peribadi termasuk yang terbaru, Bayang Oleh Khai Bahar.

Selain itu, Khai boleh diandaikan sebagai wakil generasi anak muda masa kini. ‘BAYANG BY KHAI BAHAR’ sememangnya sesuai dengan gaya hidup anak muda masa kini yang sentiasa inginkan pembaharuan namun masih mahu berketrampilan menawan dan segar sepanjang masa.

Lebih mengejutkan sebelum melancarkan wangian ini secara rasmi pada majlis tersebut, RISES telah menerima sambutan yang sangat luar biasa dari kalangan peminat khai yang membeli ‘BAYANG BY KHAI BAHAR’ di media sosial.

‘Bayang Oleh Khai Bahar’ merupakan alternatif kepada penggemar minyak wangi halal yang boleh dipercayai kesahihannya berdasarkan sijil pengiktirafan dari Jakim.

Pihak RISES juga akan bersama-sama dengan Khai menjayakan promosi di Jakarta dan sekaligus mempromosikan perfume RISES kepada pasaran indonesia.

Perfume ‘LIMITED EDITION – BAYANG BY KHAI BAHAR’ ini akan berada di pasaran dengan harga serendah rm90 sahaja untuk 30ml EDP. Wangian ini boleh dibeli terus melalui laman web kami di www.RISES.com.my dan juga di akaun media sosial kami seperti di facebook iaitu RISESofficial dan juga di instagram RISES_official.