Johnny Depp kembali ke menemui penonton di pawagam dengan watak sinonim dengan dirinya Jack Sparrow dalam filem terbaru “Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge”. Kali ini filem ini bakal menyaksikan aksi lebih hebat perjuangan Jack Sparrow di dunia bajak laut. Kali ini dia akan bertemu dengan salah satu musuh besar iaitu Kapten Salazar.

IKLAN
  • Genre: Aksi / Pengembaraan
  • Tarikh Tayangan Pra Tonton: 24 Mei 2017
  • Bahasa: English
  • Pengedar: WALT DISNEY PICTURES
  • Pengarah: Joachim Rønning and Espen Sandberg

Yang pastinya tentu semua sudah tidak sabar lagi menunggu filem ini akan ditayangkan bukan? Dari sekuel pertama hingga keempat ini berjaya membuat kita tidak bosan malah boleh menontonnya berulang-ulang. Sekuel terbaru kali ini, Jack Sparrow kembali berjuang pada sebuah misi iaitu untuk mengalahkan Kapten Salazar dengan mencari Trident of Poseidon, salah satu senjata yang dikatakan mampu untuk mengawal seluruh lautan.

Adakah Jack Sparrow dan rakan-rakannya berjaya bertemu tongkat tersebut? Anda kena saksikan sendiri.

Berita baik buat pembaca setia Hangat, kami dengan sukacitanya ingin mencari 10 orang pembaca bertuah untuk menerima pas masuk istimewa tayangan pratonton filem ini. Tayangan Pratonton filem ini hanya boleh ditonton  pada 24 Mei 2017 di GSC Mid Valley pada jam 8.45 malam. Menarik bukan? Bukan itu sahaja, pembaca bertuah juga bakal menerima barangan eksklusif seperti Beg Kembara, Beg Bimbit, Buku Nota,  serta pelbagai lagi kepada anda semua. Nak menang? Ini yang patut anda lakukan.

1. Like Facebook Hangat , Follow Instagram Hangatdotcom.

2. Kongsikan artikel ini di Facebook anda.

3. Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda bersama slogan kreatif di bawah.

4. Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.

5. Peraduan dibuka hingga 23 Mei 2017.

6. Pemenang akan diumumkan selepas tarikh tersebut di laman Facebook dan boleh ambil hadiah di pejabat kami di Lowyat MSC SDN BHD, Suite B-6-3, Northpoint Office Suites Midvalley City, 59200, Kuala Lumpur dari jam 9 pagi hingga 6 petang.


 

IKLAN