Array

Aksi Pengawal Keselamatan Gelabah Selepas Penari Pikachu Kempis!

Mesti Baca

Rasanya semua orang kenal dengan watak animasi Pikachu. Walaupun watak animasi kini semakin banyak namun Pikachu mempunyai tarikannya sendiri yang mencuit hari  dan  menjadi ikon dari sebuah siri animasi hingga permainan telefon pintar popular dari Jepun, Pokemon.

Kali ini bukan kerana siri animasinya tetapi persembahan sekumpulan Pikachu menari bersama di sebuah acara. Baru-baru ini ada kejadian mengejutkan yang terjadi di Pokemon Festival di Korea Selatan.

Manurut apa yang di laporkan oleh portal USA Today, petugas di festival itu terpaksa mengangkat seorang penari dalam kostum Pikachu dari pentas. Puncanya kerana kostum Pikachu yang dikenakan penari di barisan depan itu kempis!

Secara tiba-tiba raut wajah pada kostum Pikachu itu turun ke bawah dan disusuli dengan telinganya yang kelihatan seperti layu. Pada awalnya para penonton tidak terlalu menyedari hal tersebut sehinggalah seorang petugas menghampiri penari di barisan depan itu dan memeluknya.

Tapi, apa yang melucukan apabila para petugas keselamatan yang panik dan muncul dari berbagai arah itu segera memeluk penari Pikachu. Jom lihat video ini!

Sumber

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan