Aksi Lebih Hebat! Ini Trailer Terbaru ‘Spider-Man: Homecoming’

Mesti Baca

Trailer terbaru dari filem SPIDER-MAN: HOMECOMING telah dikeluarkan secara eksklusif di MTV Awards, dan yang pastinya ia menyaksikan beberapa babak-babak baru.

Berbeza dari trailer sebelumnya yang menampilkan Tony Stark (Robert Downey Jr.) sebagai Iron Man, trailer terbaru ini tidak begitu banyak menunjukkan aksi Iron Man. Sebagai gantinya, trailer terbaru ini menampilkan banyak komunikasi antara Peter Parker (Tom Holland) dan sahabatnya, Ned (Jacob Batalon).

Peter yang masih mengenakan kostum Spider-Man mengendap masuk ke dalam bilik tidurnya tetapi kantoi apabila Ned sebelumnya sudah berada di kamarnya sambil memegang death star yang terbuat dari Lego.

Dirinya pun tergamam melihat kawan baiknya sebenarnya adalah seorang Spider-Man. Sambil tak percaya, dirinya pun bertanya jika Peter adalah salah satu dari The Avengers. Ned seolah-olah tidak boleh terima hakikat perkara sebenar.

Kalau nak tahu apa kesudahannya, kenalah tunggu filem ini yang dijangkan ditayangkan pada Julai 2017.

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan