Sememangnya selain cerita sensasi mengenai selebriti Hollywood, anak juga mendapat tempias dan selalu berjaya mencuri perhatian. Lebih-lebih lagi nama mereka menjadi bualan hangat di media sosial kerana ketampanan dan populariti yang mereka miliki. Lantas, siapa sahaja sebenarnya anak selebriti yang paling kacak dan dicintai ramai orang?

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham memang dikenali sebagai anak selebriti yang paling popular dan tampan. Tak hairan jika rama gadis yang jatuh cinta padanya?

IKLAN

Patrick Schwarzenegger

Nama Patrick Schwarzenegger sempat menjadi bahan perbincangan ketika dia menjalinkan hubungan cinta dengan Miley Cyrus.  Anak kepada Arnold Schwarzenegger ini digilai ramai gadis kerana ketampanannya dan bertubuh sasa.

Rafferty Law

Dikenali sebagai salah satu pelakon paling kacak, Jude Law juga memiliki pesona ketampanannya yang diwarisi pada anaknya, Rafferty Law.

Anwar Hadid

Bukan Gigi dan Bella sahaja yang popular, sejak akhir-akhir ini nama Anwar Hadid juga turut mencuri perhatian. Anak lelaki kepada Yolanda Hadid ini juga terjun ke dunia peragaan kerana pesona yang dimilikinya.

Dylan

Di usianya yang masih 20 tahun, anak lelaki kepada  Pierce Brosnan yang bernama Dylan ini boleh meluluhkan hati ramai wanita.

Presley Gerber

5. Anak lelaki kepada pelakon jelita Cindy Crawford, Presley Gerber ini juga turut popular kerana kemunculan dirinya sebagai model terkenal.

IKLAN