Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2017 akhirnya melabuhkan tirai malam tadi. Pelbagai reaksi dari netizen di media sosial mengenai Anugerah yang dijalankan setiap tahun ini. Netizen bukan setakat mengkritik pengacaranya yang suka menjerit-jerit malah fesyen yang dikenakan oleh artis-artis turut dikritik teruk.

Tapi yang lebih mengejutkan, netizen turut menyentuh kesilapan yang berlaku pada persembahan Dato’ Siti Nurhaliza yang menyampaikan lagu Segala Perasaan malam tadi. Khabarnya Siti terkucil ketika bahagian nada tinggi. Betul ke?

https://www.youtube.com/watch?v=ZYgyAmuuPjQ

IKLAN

Siti terkucil bahagian ¬†‘dirimu kekasihku’ dalam video ini. Memang agak jelas kedengaran sesuatu yang aneh pada suara Siti walaupun belum pernah lagi kita dengar Siti melakukan kesilapan sebegini ketika lakukan persembahan lagi-lagi di acara gilang gemilang seperti ini.

Sememangnya persembahan Siti semalam antara yang paling dinanti-nantikan kerana ini kali pertama dia menyanyikan lagu Segala Perasaan secara live.

Walaubagaimanapun Siti telah membeli respon mengenai isu ini di Instagram miliknya dan memaklumkan bahawa suaranya jadi sebegitu sebab terlebih teran.

Apa-apa pun Siti tetap menjadi penyanyi nombor satu di hati rakyat Malaysia. Manusia biasa sememangnya tidak dapat lari dari kesilapan.