Datuk Siti Nurhaliza pernah diberi penghargaan mendapat peluang berduet bersama penynyi Whitney Houston dan menjadi satu sebuah titik kejayaan bagi Siti untuk berduet dengan idola kegemarannya iaitu mendiang Whitney Houston secara digital.

Siti akan menyanyikan lagu yang pernah popular ketika zaman 80-an iaitu berjudul Memories. Ini merupakan duet pertama Siti bersama idolanya iaitu Whitney Houston ketika Whitney berusia 17 tahun.

Gandingan persembahan dua bintang ini boleh dilihat menerusi Youtube dan telah ditonton di seluruh dunia. Namun bagaimana agaknya reaksi orang yang tidak pernah mengenali siapakah Siti Nurhaliza selepas melihat persembahan ini ya? Baru-baru beberapa orang dari seluruh dunia yang terkenal dengan gemar membuat ‘review’ melalui Youtube memberi reaksi terhadap persembahan Siti. Jom kita saksikan!

Lelaki ini cukup teruja sampai tepuk tangan dan memuji ‘backup singer’ yang begitu baik bergandingan dalam persembahan ini.

Lihat lelaki ini memberi reaksi sampai terkedu melihat aksi Siti mempersembah vokal yang hebat mendendangkan lagu ini. Lelaki ini sampai berkerut-kerut dahi bila dengar Siti berjaya melepasi nada tinggi.

https://www.youtube.com/watch?v=qj-WlreFm5c

IKLAN

Apa-apa pun memang tidak dapat dinafikan Siti mempunya vokal yang luar biasa sehinggakan orang tidak mengenali beliau turut rasa kagum dengan kehebatannya. Kita harus bangga kerana memiliki sebutir bintang seperti Siti sering yang mengharumkan nama negara dipersada dunia.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry