Mempersenda Nama Ayah Orang Lain, Fikry Dikecam Netizen

Mesti Baca

Selesai sudah penantian selama ini siapakah bergelar juara Gema Gegar Vaganza musim pertama. Kumpulan UNIC telah dinobatkan sebagai juara sekali membawa wang tunai berjumlah RM100,000.00. Acara malam itu telah dikendalikan oleh 3 pengacara yang berbakat, Achey, Nana, dan Fikry, namun ada segelintir netizen kurang senang dengan lawak-lawak Fikry yang didakwa seperti tidak sesuai.

Dipetik melalui artikel dari Ohbulan,Fikry seringkali mempermainkan nama-nama personaliti seperti menyebut Fattah Amin Rabbal Aalamin, gelaran ‘Anak Amir reka’ merujuk kepada pelakon popular Diana Amir. Malah Fikry juga turut menyampaikan sebuah pantun yang tidak sesuai buat persembahan Hafiz Hamidun.

Fikry mula menceburi bidang pengacaraan selepas menjadi finalis rancangan Lawak Solo. Apa-apa pun sebagai pendatang baru dalam dunia hiburan, pasti tidak dapat lari dari kesalahan. Anggap sahaja ini sebagai teguran dan perbaiki cara pengacaraan lepas ini.

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan