Tidak ramai yang tahu, Saif Ali Khan mempunyai seorang anak lekai dan perempuan bersama bekas isteri pertamanya, Amrita Singh. Kedua-dua anak remaja kini sudah berusia 23 tahun, Sara Ali Khan dan Ibrahim Ali Khan, 16 tahun.

Sedang sibuk mata media memberi perhatian kepada kelahiran baru Kareena Kapoor dan Saif Ali Khan iaitu Taimur Ali Khan Pataudi. Rupanya si kakak tirinya sibuk menyiapkan diri untuk muncul menjadi bintang baharu dalam dunia Bollywood. 

IKLAN

Dikhabarkan Sara bakal menjalani pengambaran filem kisah cinta arahan Abhisek Kapoor disamping hero iaitu aktor Sushant Sing Rajput.

Sebenar banyak khabar angin mengatakan Sara Ali Khan bakal membuat kemunculan pertamanya dalam filem antaranya dia bakal digandingkan bersama Aayush Sharman dalam produksi filem Salman Khan. Selain itu, Sara juga pernah dilaporkan untuk menjayakan sebuah filem Mirzya. Tapi itu semua hanya khabar angin…

Nampaknya peminat sudah tidak sabar melihat si cantik manis beraksi di layar perak. Adakah dia sama hebat dengan si bapa Saif Ali Khan dan ibu tiri Kareena Kapoor? 

SUMBER