Selesai sudah tayangan perdana filem Baywatch yang diadakan pada 23 Mei 2017 di MBO, The Starling Mall, Damansara Utama. Filem ini mendapat sambutan yang sangat baik dari penonton dan pemenang yang dijemput hadir memberi sokongan pada filem ini.

Filem Baywatch mengisahkan Dwayne Johnson atau yang terkenal dengan The Rock yang berperanan sebagai penjaga pantai yang disegani oleh teman-temannya kerana kehandalannya melakukan setiap pekerjaannya.  Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) dan rakan barunya (Zac Efron) harus menyelesaikan sebuah kes pembunuhan yang terjadi di pantai. Mereka berdua dan seluruh pasukannya berusaha mencari pesalah yang akan mengancam masa depan pantai yang mereka jaga selama ini.

Berikut antara review penonton yang terdiri daripada pemenang bertuah memenangi pas masuk filem hebat ini.

IKLAN

Dari layar TV ke skrin lebar, #Baywatch tidak perlu diperjelaskan lagi, Garapan pengarah Seth Gordon ternyata tidak menghampakan bila mana terdapat unsur komedi yang menghiburkan dihampir setiap plot penceritaan,  kepoyoan Zac Efron sebagai Matt Broody, kecomelan Kelly Rohrbach serta sisi kelakar Dwayne Johnson disamping sengal yang tak berapa pandai lakonan Jon Bass sebagai Ronnie amat terserlah di dalam karakter masing2 yang menjadikan filem ni sangat menarik.

Walaubagaimanapun, movie ini tak sesuai ditonton oleh golongan kanak-kanak. –  – Avny Darvina

…the movie was awesome and priyanka was outstanding in her role.. -Yasmin Manan

Filem Baywatch merupakan sebuah filem bergenre komedi terbaru dari Amerika Syarikat arahan Seth Gordon bersama dua orang penulis iaitu Mark Swift dan Damian Shannon.