Adakah anda tahu cara guna periuk tekanan (Pressure Cooker) yang betul? Periuk tekanan adalah salah satu alat yang sering digunakan di dapur tetapi kadang kala ada yang masih belum faham cara penggunaan periuk tekanan dengan betul. Jika anda kurang pasti, mungkin anda akan tonton panduan menggunakannya melalui dalam talian atau cari laman youtube.

Kalau di kaca TV, kita boleh lihat rancangan membeli-belah sambil melihat cara penggunaannya. Rancangan TV seperti Go Shop ini merupakan destinasi membeli belah dimana anda boleh membeli 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Menariknya, di Go Shop ia menampil ciri-ciri yang berlainan dari online shopping yang lain kerana selain promosi dan penjualan produk, Go Shop juga ada menyiarkan demonstrasi untuk produk-produk yang dijual yang dibawakan oleh pengacara tempatan.

Namun apa yang mengejutkan kita baru-baru ini adalah apabila salah satu produk yang ditawarkan ketika siaran langsung, produk tersebut meletup secara tiba-tiba. Terdengar jeritan pengendali program kerana terkejut. Walau apa pun tidak ada kecederaan dilihat melalui siaran tersebut namun ia mengundang bahaya kepada sesiapa lagi-lagi ketika demonstrasi di jalankan.

IKLAN

Jom lihat video ini, pasti anda pun tak jadi nak beli!

https://www.youtube.com/watch?v=cdgxCQbaoW8