Siapa yang tak kenal dengan Namewee yang mula terkenal dengan kontroversi lagu dan video yang dicipta olehnya sendiri di YouTube. Kalau yang masih ingta pada tahun 2007, dia telah menimbulkan kekecohan dunia Internet Malaysia apabila menghasilkan video rap dengan gubahan dari lirik Negaraku, mengandungi isi-isi menghina negara, pasukan polis, orang Melayu dan azan dalam agama Islam. Namun dia telah memohon maaf dan tindakan undang-undang telah dilakukan.

Setelah sekian lama menyepi, baru-baru ini Namewee telah muncul dalam sebuah video yang menyaksikan dia telah diserang seorang wanita berbangsa Cina di sebuah bilik di Hotel. Namewee kelihatan bersama seorang lelaki lain di atas katil dengan separuh bogel. Wanita yang didakwa kekasih Namewee ini terkejut kerana Namewee curang malah melakukan hubungan sejenis dengan lelaki lain.

IKLAN

Namun ini hanya sekadar sebuah video iklan produk kesihatan dan hanya mahu mencetuskan sedikit gimik sebelum memperkenalkan produk tersebut. Saksikan video ini dan jangan terpedaya ya!