Menyanyi ke dalam interkom dan menolak troli ke ruang sayap, nama Assraf Nasir kini semakin popular di media sosial selepas video dia menari dalam meniru langkah tarian Britney dalam video muzik Toxic.

Baru-baru ini sekali lagi dia beraksi tarian sama namun suasana yang berbeza, kali ini dia bersama-sama dengan sekumpulan penari wanita, untuk versi lagu penuh, dan di hadapan penonton secara langsung termasuk bossnya sendiri, Tony Fernandes.

IKLAN

BACA: Assraf Nasir Pramugara Gelek ‘Toxic’ Dalam Pesawat Jadi Viral

Melihat kepada video yang dimuat naik oleh Assraf sendiri, jelas gerak tari kali lebih mantap dan lincah menyusun langkah ketika dalam majlis pelancaran Santan Food Festival syarikat penerbangan itu baru-baru ini.

Dia tersenyum lebar sepanjang persembahan tarian, dan terus bertenaga sehingga penghujung lagu.

Dalam posting terbarunya, Assraf memaklumkan jika video tersebut boleh mencecah tontonan setinggi 19 juta, Tony Fernandes berjanji akan membawanya menari bersama Britney Spears. Walaupun ia agak mustahil akan berlaku, namun siapa tahu video boleh mendapat tontonan seluruh dunia bukan? Jom kita kongsikan dan moga impian Assraf dapat direalisasikan.

Sumber