Sudah menjadi satu kebiasaan dalam dunia hiburan apabila selebriti yang sedang meningkat popular pasti akan dapat lebih perhatian. Lebih-lebih lagi hal-hal peribadi untuk dikongsi bersama peminat. Kejayaan yang dikecapi oleh penyanyi yang baru sahaja bergelar Artis Baru Paling Popular ini buatkan peminat tertanya-tanya, apakah harta yang sudah dimiliknya?

Menerusi berita dari Mstar, Khai atau nama sebenar Mohd Khairul Baharuddin, 23, belum ada sebarang harta termasuk kereta berikutan mempunyai niat yang belum lagi dapat dilaksanakan.

Katanya, dia hanya akan memikirkan tentang perkara berkenaan selepas apa yang dihajati itu terlaksana.

IKLAN
View this post on Instagram

#throwback @abpbh3.0

A post shared by Khai Bahar (@khaibahar94) on

“Saya belum beli apa-apa lagi termasuk kereta kerana saya ada hajat yang belum tercapai, jadi sekarang saya banyak menyimpan wang untuk melaksanakan perkara itu.

“Maaf saya tidak mahu berkongsi tentang perkara peribadi itu. Tapi Insya-Allah, selepas itu saya memang berniat untuk beli kereta dan sebuah rumah,”

Selain merangkul anugerah artis baru paling popular baru-baru ini, Khai juga memenangi Artis Baharu MeleTOP di Anugerah Meletop Era dan Penyanyi Lelaki Popular dan Artis Baharu Popular di Anugerah Bintang Popular 2017.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry